Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، جعفر عسکری عصر امروز در همایش خیران و خادمان امام حسین(ع) در دادگستری استان اصفهان اظهار کرد: بازسازی و توسعه عتبات جلوه‌ای از ارادت، عقبه فکری و تمدنی ایران اسلامی و فرصتی برای توسعه فرهنگ اهل بیت(ع) است.

رئیس بازسازی عتبات استان اصفهان با اشاره به جسارت‌های دشمنان اسلام به عتبات اهل بیت(ع) و خدمات صورت گرفته در طول تاریخ، افزود: باعث افتخار شیعیان ایران و جهان است که پس از باز شدن راه عتبات به برکت خون شهدا، بیش از ۲۰۰ طرح در عتبات عالیات اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به الگو بودن استان اصفهان در ایام محرم و صفر گفت: بیش از ۴۰ درب حرم اهل بیت(ع) توسط هنرمندان اصفهان ساخته شده است و امروز فرصت بی‌بدیل ساخت ضریح امام حسین(ع) در سرداب مقدس به اصفهان تفویض شده است که ساخت آن سند افتخاری برای این استان خواهد بود.

عسکری افزود: برغم اینکه خیران برخی شهرستان‌های استان اعلام آمادگی کردند هزینه کل طرح را تقبل کنند ولی پیشنهاد ستاد استان این بود که با مشارکت عموم مردم این طرح‌ها اجرا شود تا زمینه مشارکت خیر و نیکوکاری آحاد جامعه فراهم شود.

رئیس بازسازی عتبات استان اصفهان ادامه داد: اگر چه مشکلات اقتصادی به دلیل برخی سوء تدبیرها وجود دارد ولی آیا می‌توان از رسالت تاریخی شیعه دور شد.

وی به پیشگامی اقشار کم‌درآمد در همراهی و اهدای بیشترین کمک‌ها در ساخت و ساز مراقد مطهر اهل بیت(ع) اشاره و اظهار کرد: توسعه حرم اهل بیت(ع) دستاوردهای اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و امنیتی بسیار برای شیعه به همراه دارد.

عسکری خاطر نشان کرد: همواره حرکت‌های نیکوکارانه و خیریه‌ای بزرگ به برکت گسترش فرهنگ اهل بیت(ع) در ایران اسلامی توسعه یافته و از همین‌رو لازم است زمینه‌های گسترش این فرهنگ روز‌ به‌ روز توسعه پیدا کند.

پیشگامی اصفهان در دفاع از حریم اهل بیت(ع)

حجت‌الاسلام مهدی نیلی‌پور نیز در این مراسم، گفت: امروز در مواجهه فکری تمدنی و فرهنگی قرار داریم که مکاتب مختلف به نحوی به دنبال ماندگار کردن آثار تمدنی خود هستند.

مسؤول بنیاد مهدویت و آینده پژوهشی استان اصفهان با اشاره به ساخت برخی اماکن مذهبی و عبادتگاهی توسط برخی مذاهب و ادیان مختلف، گفت: تمام تلاش این مکاتب ماندگار کردن جلوه‌های تمدنی خود در طول تاریخ بوده و از همین‌رو در ساخت این ابنیه از تمامی هنرهای عصر خود استفاده کرده‌اند.

وی با اشاره به ساخت برخی ابنیه تاریخی و فرهنگی در دوره صفویه با درایت بزرگانی چون شیخ بهایی، تصریح کرد: امروز تجلی و ضرورت ساخت این ابنیه در ماندگاری وجهه ‌تمدنی فرهنگ شیعی ایران اسلامی مشهود است.

نیلی‌پور با بیان اینکه مراقد مطهر اهل بیت(ع) در کربلا، نجف، کاظمین، سامرا، مشهد و قم سرمایه بزرگ شیعه است، افزود: لازم است در رویارویی تمدن‌ها با حفظ و توسعه این سرمایه‌های بزرگ در ماندگاری تمدن شیعه تلاش کنیم و رسالت تاریخی خود را ادامه دهیم.

مسؤول بنیاد مهدویت و آینده پژوهشی استان اصفهان به پیشگامی اصفهان در دفاع از حریم اهل بیت(ع)، تأکید کرد: اصفهان به دلیل داشتن هنرمندان بزرگ و سخاوت مردم در برابر مکتب اهل بیت (ع)، در طول تاریخ جایگاهی بزرگ داشته است.

وی با بیان اینکه زیارت یک راهبرد فکری و تربیتی است، اضافه کرد: لازم است در کنار توسعه عمرانی حرم اهل بیت(ع) برای توسعه تربیتی، فرهنگی و معنوی زیارت اهل بیت(ع) نیز اقدام لازم صورت گیرد‌.

انتهای پیام/۶۳۰۵۸/ر۳۰/

منبع: فارس

کلیدواژه: امام حسین اصفهان بازسازی عتبات سرداب مقدس استان اصفهان اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۴۰۸۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت پنج هزار خانواده اصفهانی در طرح تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله

مدیر عامل انجمن محافظان طبیعت شاد گفت: پنج هزار خانواده اصفهانی زباله صفر دارند و در طرح تبدیل زباله میوه و سبزیجات و صیفیجات یاریگر این انجمن هستند.

رسول حیدری روز جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: این انجمن با همکاری شهرداری از سوم تا نهم اردیبهشت ماه در مدارس مناطق مختلف اصفهان در راستای فعالیت محیط زیستی و ساخت زیربنای فرهنگ‌سازی و مهارت سازی در کودکان، با روشی کاملا جذاب و در قالب بازی، نحوه تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله را برای جلوگیری از تولید شیرابه و تخریب محیط زیست به دانش آموزان آموزش می دهد.

وی با اشاره به جشنواره ۳۶۵ غذای گیاهی سالم که روز جمعه (امروز) در چهارباغ عباسی برگزار شد، ادامه داد: این جشنواره بزرگترین جشنواره غذایی گیاهی در خاورمیانه است که امروز از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در اصفهان برگزار شد که در آن تابلوهای تهیه شده با پوسته های میوه و سبزی و صیفی به معرض نمایش درآمد.
به گفته وی، همایش و سخنرانی به همراه اجرای غرفه های تغذیه سلامت در هفته جاری از ساعت ۱۶ تا ۱۹ در جاده سلامت اصفهان برگزار می شود.
مدیر عامل انجمن محافظان طبیعت شاد افزود: روزانه حدود ۴۰ تن زباله در کشور تولید و تنها حدود هشت درصد این زباله ها بازیافت می شود.
وی خاطرنشان کرد: روزانه حدود یک هزار تن زباله در اصفهان تولید می شود.
حیدری گفت: ۶۰ تا ۷۰ درصد زباله ها را شیرابه و رطوبت تشکیل می دهد و دو سوم حجم زباله‌ها با خشک کردن پوست میوه ها و ته مانده سبزیجات، کاهش پیدا می‌کند.
مدیر عامل انجمن محافظان طبیعت شاد با بیان اینکه این انجمن آمادگی لازم برای جمع آوری خشکاله ها را در سراسر اصفهان دارد اظهار داشت: خشکاله میوه و سبزی منبع غذایی خوبی برای خوراک دام ها محسوب می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مشارکت پنج هزار خانواده اصفهانی در طرح تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله
  • رقابت بیش از ۲۶ هزار اصفهانی در گروه آزمایشی تجربی
  • حیدرآباد؛ اصفهانی نو در قلب هندوستان
  • ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز
  • اعزام زائران اصفهانی حج تمتع از سوم خرداد به سرزمین وحی
  • درخشش اصفهانی‌ها در میان برترین‌های ورزش ایران
  • رقابت بیش از ۶۴ هزار اصفهانی در مارتن کنکور ۱۴۰۳
  • سفر پریناز ایزدیار و رضا عطاران به کاخ صدام حسین!
  • رقابت ۶۴ هزار و ۷۱۹ داوطلب اصفهانی نوبت اول آزمون سراسری از فردا
  • رقابت ۶۴ هزار و ۷۱۹ داوطلب اصفهانی نوبت اول آزمون سراسری